Kamplocaties 2021

Kamp-maaltijd

Warnsveld

Tussen Vorden en Warnsveld en niet ver van Almen logeren we op kampeerboerderij ‘Wagenvoort’. Het kampterrein ligt naast een groot bos en in de buurt is de Berkel, een riviertje waar we bij mooi weer in zwemmen of we gaan naar een leuk zwembad in de buurt. Er wordt heerlijk voor je gekookt en overdag vermaken we ons o.a. met spelletjes, een speurtocht, creatief bezig zijn en andere leuke dingen.

Je overnacht in een huis, dus dat verreist hele andere overlooptechnieken.

Natuurlijk hoort er ‘s avonds het zingen van kampliedjes en een kampkrant bij. Bij de locatie is een mooie vuurplaats dus dat is meteen erg gezellig.

Stuur een kaartje, dat vinden zowel deelnemers als leiding erg leuk:

Kampeerboerderij ’t Olthof

Dennendijk 12

7231 RD Warnsveld


Stadskanaal

Stadkanaal ligt op de grens van Groningen en Drenthe. Dit is niet zomaar een kampterrein, maar een heus kampeerterrein. Dit betekent dat jij voor het eerst met je kampgroep gaat overnachten in tenten. Een ervaring die in je kampcarrière met de Binding niet mag missen.  

Op het kampeerterrein zelf is genoeg ruimte voor de bekende kampspellen en kan bij goed weer zelfs een kampvuur gehouden worden. Op steenworp afstand ligt het plaatsje Stadskanaal en het recreatiegebied Pagedal. In dit gebied kan bij mooi weer gezwommen worden in een meer met een strandje.  

Kortom alle ingrediënten voor een echt bindingkamp zijn aanwezig!

Naar Stadskanaal gaat je fiets mee.

Stuur een kaartje! Dat vinden zowel deelnemers als leiding erg leuk:

Camping de Kapschuur

De Vloeivelden 3

9501 LG Stadskanaal


Randsdaal

Dit jaar ga je op kamp naar Zuid Limburg. Tussen Heerlen en Maastricht ligt het plaatsje Ransdaal waar we de groepsaccomodatie ‘t Auwershoes hebben gehuurd. Een oude boerderij met een gezellige gemeenschappelijke ruimte en heel veel slaapkamers. 

Er is zelfs een echte pizza/vlaai oven op het terrein dus wie weet wordt deze door de kamp kok nog wel gebruikt. Misschien eindigt een puzzelspeurtocht wel in het gezellige valkenburg of is er een vossenjacht in de heuvels.  Buiten kun je lekker een balletje trappen of kampioen jeu de boules worden. Natuurlijk is er ook een zwembad in de buurt!

Stuur een kaartje, dat vinden zowel deelnemers als leiding erg leuk:

’t Auwershoes

Ransdalerstraat 41

6311 AW Ransdaal


Texel

Inmiddels is het een ware traditie met de Binding naar Texel. Ook dit jaar heeft de Binding weer een optie op het kamphuis de Breemhoeve in Den Hoorn. Op Texel valt een spetterende kampweek te organiseren. Van zeeraften tot wadlopen, het juttersmuseum, luieren aan het strand of met z’n allen naar de Koog. Natuurlijk ontbreken ook in de laatste kampweek de echte kenmerken van een kampweek niet! Vul dat zelf maar in! Naar Texel gaat je fiets mee.

Zelfs op Texel vinden ze een kaartje krijgen nog leuk:

Groepsverblijf Texel ‘Breemhoeve’

Hemmerweg 22

1797 RC Den Hoorn, Texel.