Sinterklaasactie

Roetveeg

De Goedheiligman en de Binding kennen elkaar al jaren. De beste man heeft het in december natuurlijk verschrikkelijk druk met het verspreiden van alle cadeaus en heeft daarom de Binding jaren geleden al gevraagd om hem wat administratieve rompslomp uit handen te nemen. Zo rond eind oktober neemt de Regelpiet zitting in het Bindingkantoor en kan men bezoekjes door Sinterklaas en zijn Pieten aanvragen bij de Binding.

Let op! Sinds vorig jaar hebben wij besloten onze Pieten alleen roetvegen te geven. Wilt u een gezellig bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten? U kunt voor reserveringen en meer informatie mailen naar sinterklaas@debinding.nl.

In verband met de Corona legt Sinterklaas dit jaar geen huisbezoeken af. Hij is echter wel beschikbaar voor een digitaal bezoek. U kunt videobellen met Sinterklaas voor een basisbedrag van 15 euro voor 10 minuten bellen. Elke volgende 5 minuten (vooraf reserveren aub) kost 5 euro extra. Wij raden aan om per kind 5 minuten aan te houden. Daarnaast moeten de cadeaus natuurlijk bezorgd worden, dit kan een team van Pieten voor u doen op Corona-proof wijze door aan te kloppen, de cadeaus achter te laten en van afstand nog even te zwaaien, dit kost 10 euro.

De opbrengsten van deze Sint-actie komen ten goede aan het werk van de Binding en dan met name de activiteiten georganiseerd door het BEAU.