Vrijplaatsenfonds

beeldmerk_binding

De Binding vindt het belangrijk dat iedereen mee KAN DOEN aan onze activiteiten. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen. Daarom is er een Vrijplaatsenfonds.

Als je kind graag mee wil op kamp, maar de kampprijs vormt een obstakel, dan kun je een aanvraag voor financiële steun of gespreide betaling doen bij het Vrijplaatsenfonds. Als je een e-mail stuurt naar vrijplaatsenfonds@debinding.nl, wordt er samen gekeken naar wat het vrijplaatsenfonds voor jou kan betekenen om er voor te zorgen dat je kind toch op kamp kan. 

Contact opnemen
Ook wanneer je slechts vrijblijvend wilt informeren naar de mogelijkheden van het Vrijplaatsenfonds, kun je altijd contact opnemen. Contact met het vrijplaatsenfonds is altijd volledig vertrouwelijk; zelfs de leiding van je kamp is hier niet van op de hoogte. Er zijn drie mensen die, als enige, op de hoogte zijn van het contact via het fonds: Inge de Haan (Bindingwerker/ vrijwilligerscoördinator), Inez Vreken (Kampcommissie; coördinator inschrijvingen en website), en Jacko Hansen (Kampcommissie; penningmeester). 

Als de kampprijs een reden lijkt te zijn waarom je kind niet mee zou kunnen of je niet de aanbetaling kunt doen bij de inschrijving: neem vooral contact op!

Bijdrage
Als je de kampprijs wel kunt betalen, willen we jullie vragen een vrijwillige financiële bijdrage te leveren aan het Vrijplaatsenfonds. Met een klein bedrag kun je een ander al een heel eind op weg helpen. Als je een gift wilt doen kun je dit op het opgaveformulier vermelden en tegelijk met het kampgeld betalen.

Contact opnemen met Vrijplaatsenfonds kan via vrijplaatsenfonds@debinding.nl.