Vrijplaatsenfonds

beeldmerk_binding

De Binding vindt het belangrijk dat iedereen mee op kamp kan. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen. Daarom is er een Vrijplaatsenfonds.

Als je kind graag mee wil op kamp, maar de kampprijs vormt een obstakel, dan kun je een aanvraag voor financiële steun doen bij het Vrijplaatsenfonds. Wanneer je per mail een gemotiveerd verzoek indient, wordt er samen gekeken naar wat het Vrijplaatsenfonds voor jou kan betekenen om er voor te zorgen dat je kind toch op kamp kan.

Contact opnemen
Ook wanneer je slechts vrijblijvend wilt informeren naar de mogelijkheden van het Vrijplaatsenfonds, kun je altijd contact opnemen.

Contact met het Vrijplaatsenfonds is altijd volledig vertrouwelijk; zelfs de leiding van je kamp is hier niet van op de hoogte. Als de kampprijs een reden lijkt te zijn waarom je kind niet mee zou kunnen: neem vooral contact op!

Bijdrage
Als je de kampprijs wel kunt betalen, willen we jullie vragen een vrijwillige financiële bijdrage te leveren aan het Vrijplaatsenfonds. Met een klein bedrag kun je een ander al een heel eind op weg helpen. Als je een gift wilt doen kun je dit op het opgaveformulier vermelden en tegelijk met het kampgeld betalen.

Contact opnemen met Vrijplaatsenfonds kan via kampen@debinding.nl onder vermelding van “Vrijplaatsenfonds”.