Kindervakantieweek

Kinder Vakantie Week

Wie: Kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart van 6 t/m 12 jaar

Wat: Hutten bouwen en allerhande activiteiten

Waar: FC Aalsmeer terrein

Wanneer: 25 t/m 29 juli van 10.00 tot 16.00 uur met op donderdag een spetterende disco in muziekcentrum N201!

De Kindervakantieweek is een week vol gave activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Misschien wel de leukste en belangrijkste activiteit is het bouwen van je eigen hut, waar je de hele week met je eigen groepje bij elkaar komt en er aan verder bouwt. Daarnaast doe je allerlei spelletjes, sporten, gaan we zwemmen en is er een disco! 

De week kost 35 euro per kind voor de hele week. Voor kinderen voor wie deze prijs te hoog is, is er een fonds dat aangesproken kan worden. Wilt u gebruik maken van dit fonds of heeft u een andere vraag, dan kunt u contact opnemen met Tessa Westerhof via kindervakantieweek@debinding.nl. Ook bedrijven die willen sponsoren of pallets/oud hout ter beschikking willen stellen, kunnen via dit mailadres contact opnemen. 

In 2022 wordt de Kindervakantieweek georganiseerd van 25 tot en met 29 juli. Op de achtergrond zijn onze vrijwilligers al heel hard bezig de week vorm te geven. De inschrijvingen starten in de week na Pasen. Kort voordat de week start, ontvangt u een informatieboekje met daarin alle info over de week!

Inschrijven voor de Kindervakantieweek 2022 kun je via deze link na Pasen doen.