Kindervakantieweek

IMG_5516 (1)

Wie: Kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart van 6 t/m 12 jaar

Wat: Hutten bouwen en allerhande activiteiten

Waar: FC Aalsmeer terrein

Wanneer: 22 juli t/m 26 juli 2024 van 10.00 tot 16.00 uur met op donderdag een spetterende disco in muziekcentrum N201!

De Kindervakantieweek is een week vol gave activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Misschien wel de leukste en belangrijkste activiteit is het bouwen van je eigen hut, waar je de hele week met je eigen groepje bij elkaar komt en er aan verder bouwt. Daarnaast doe je allerlei spelletjes, sporten, gaan we zwemmen en is er een disco! 

De week kost 40 euro per kind voor de hele week. Voor kinderen voor wie deze prijs te hoog is, is er een fonds dat aangesproken kan worden. Indien u gebruik wilt maken van dit fonds of u vragen hierover heeft, kunt u mailen naar vrijplaatsenfonds@debinding.nl. Klik hier voor meer informatie over het Vrijplaatsenfonds.

Heeft u een andere vraag, dan kunt u contact opnemen met onze Bindingwerker Inge via inge@debinding.nl. Ook bedrijven die willen sponsoren of pallets/oud hout ter beschikking willen stellen, kunnen via dit mailadres contact opnemen.

Op de achtergrond zijn onze vrijwilligers al heel hard bezig de week vorm te geven. Kort voordat de week start, ontvangt u een informatieboekje met daarin alle info over de week!

Inschrijven voor de Kindervakantieweek 2024 is mogelijk, vanaf maandag 22 april 2024 om 10:00, via deze pagina.