Kindervakantieweek

Kinder Vakantie Week

Wie: kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart van 6 t/m 12 jaar

Wat: hutten bouwen en allerhande activiteiten

Waar: FC Aalsmeer terrein

Wanneer: 19 t/m 23 juli van 10.00 tot 16.00 uur (mogelijk in de avond nog een disco, maar we onderzoeken nog of dit Corono technisch handig is!)

De Kindervakantieweek is een week vol gave activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Misschien wel de leukste en belangrijkste activiteit is het bouwen van je eigen hut, waar je de hele week met je eigen groepje bij elkaar komt en aan verder bouwt. Daarnaast doe je allerlei spelletjes, sporten, loop je een speurtocht en is er een disco! 

De week kost 35 euro per kind voor de hele week. Voor kinderen voor wie deze prijs te hoog is, is er een fonds dat aangesproken kan worden. Wilt u gebruik maken van dit fonds of heeft u een andere vraag, dan kunt u contact opnemen met Tessa Westerhof via kindervakantieweek@debinding.nl. Ook bedrijven die willen sponsoren of pallets/oud hout ter beschikking willen stellen, kunnen via dit mailadres contact opnemen. 

In 2021 wordt de Kindervakantieweek georganiseerd van 19 tot en met 23 juli. Op de achtergrond zijn onze vrijwilligers al heel hard bezig de week vorm te geven. De vergunning is toegezegd en de locatie definitief, dus we gaan zeker weten door. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar! Kort van tevoren ontvangt u een informatieboekje met daarin alle info over de week!

Inschrijven voor de Kindervakantieweek 2021 kun je via het Inschrijfformulier Kinder Vakantie Week