Kindervakantieweek

Kinder Vakantie Week

De Kindervakantieweek is een week vol gave activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Misschien wel de leukste en belangrijkste activiteit is het bouwen van je eigen hut, waar je de hele week met je eigen groepje bij elkaar komt en aan verder bouwt. Daarnaast doe je allerlei spelletjes, sporten, loop je een speurtocht en is er een disco! 

De week kost 35 euro per kind voor de hele week. Voor kinderen voor wie deze prijs te hoog is, is er een fonds dat aangesproken kan worden. Wilt u gebruik maken van dit fonds of heeft u een andere vraag, dan kunt u contact opnemen met Tessa Westerhof via kindervakantieweek@debinding.nl. Ook bedrijven die willen sponsoren of pallets/oud hout ter beschikking willen stellen, kunnen via dit mailadres contact opnemen. 

In 2021 wordt de Kindervakantieweek georganiseerd van 19 tot en met 23 juli. We zijn nog in overleg met een mogelijke locatie. De vergunning is aangevraagd en wij gaan er vanuit dat de week door kan gaan. We hopen de inschrijvingen ieder moment te gaan openen! Op de achtergrond zijn onze vrijwilligers al heel hard bezig de week vorm te geven. Voor alsnog gaan we uit van 100 plekken in plaats van de gebruikelijke 150 in verband met de Corona en de nieuwe locatie.

Inschrijven voor de Kindervakantieweek 2021 kan vanaf heden via deze link!