Kamplocaties 2024

Kamp-maaltijd

Warnsveld

Tussen Vorden en Warnsveld en niet ver van Almen logeren we op kampeerboerderij ‘Wagenvoort’. Het kampterrein ligt naast een groot bos en in de buurt is de Berkel, een
riviertje. We hopen natuurlijk op mooi weer maar zwemmen in de rivier kan altijd. 

Je overnacht in een huis, dus dat verreist hele andere overlooptechnieken dan in Stadskanaal. De leiding maakt zoals altijd een feest van de bonte avond. Bij de locatie is een mooie vuurplaats voor een beetje extra gezelligheid.

Vergeet niet een kaartje te sturen:

Kampeerboerderij Wagenvoort

t.a.v. Bindingkamp

Dennedijk 12

7231 RD Warnsveld

 

Kelberg (Duitsland)

De binding heeft een fantastisch mooi groot kamphuis gevonden in het hart van de Eifel in Duitsland. In dit gebied waren vroeger vulkanen actief, maar het is er nu al geruime tijd (zo’n 10.000 jaar) rustig. 

In de plaats Kelberg staat het kamphuis “Freizeitstätte Kelberg”. Alle ingredienten voor een goede kampweek zijn hier aanwezig: rondom het huis is heel veel ruimte om te sporten en er is een vuurplaats. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het buitenzwembad en ongeveer 20 minuten naar het plaatsje Kelberg zelf. 

Deze kamplocatie is het ideale vertrekpunt voor mooie (wandel)tochten. Er is zelfs een mogelijkheid om over een voormalig spoortraject van Daun naar Bernkastel-Kues te fietsen om vervolgens door een bus weer naar het kamphuis gebracht te worden!

Viel Spaß in Kelberg