Nieuwe bestuursleden

Afgelopen najaar hebben we twee nieuwe leden mogen verwelkomen in het Binding bestuur: Birgit de Bruijn en Yvonne Buis. Ze stellen zich graag voor!

Birgit de Bruijn

Hoi ik ben Birgit!

In groep 7 ging ik voor het eerst mee op Bindingkamp, naar Almen. Dit vond ik zo leuk dat ik ook de andere kampen met een groep leuke vrienden mee ben geweest! In 2023 ging ik voor het eerst mee als leiding. Ik kwam zo enthousiast terug van Texel dat ik eigenlijk wel meer voor de Binding wilde gaan doen dan alleen een week op kamp. En zo ben ik begonnen bij het bestuur van de Binding.

Maar zoals dat gaat in een dorp, kom je zo nu en dan bekenden tegen en ben ik ook naar binnen gepraat bij de Kampcommissie. Sinds oktober ben ik dus ook actief binnen de Kampcommissie. Mijn rol als bestuurslid is de korte lijn vormen tussen de Kampcommissie en het Bindingbestuur.

Ik kijk uit naar de komende tijd als bestuurs- en commissielid van De Binding!

Mijn naam is Yvonne. Samen met mijn kinderen, Koen en Sara woon ik in Aalsmeer. 

Zodra ik mocht, in groep 7, ging ik mee op Bindingkamp. Ik had geen idee waar ik aan begon maar ik was meteen verkocht! Vanaf toen was het ieder jaar vaste prik. Later ging ik mee als leiding en daarna als hoofdleiding. Het was altijd mijn favoriete week van het jaar!

Helaas kan ik nu niet meer standaard ieder jaar mee, en om toch verbonden te blijven bij de Binding heb ik mij aangemeld bij het Bindingbestuur. Ik geniet er enorm van om op deze manier betrokken te zijn bij het mooie en zinvolle werk van de Binding. 

Binnenkort mag ik het penningmeesterschap van Jan overnemen. Ik voel mij vereerd met deze taak en kijk ernaar uit om nog lang met deze leuke groep mensen samen te werken.

Yvonne Buis

Daarnaast heeft Jordy helaas begin dit jaar besloten het bestuur te verlaten. Hij heeft ruim anderhalf jaar in het bestuur gezeten en zal dan ook zeker betrokken blijven bij de Binding en de kampen.

Met deze veranderingen is de huidige samenstelling van het bestuur als volgt:

 (van links naar rechts)

 

Jan Joore – Penningmeester a.i. en Algemeen Bestuurslid (vanuit DGA)

Marije de Haan – Secretaris

Jos Buskermolen – Voorzitter

Yvonne Buis – Algemeen Bestuurslid (binnenkort Penningmeester)

Birgit de Bruijn – Algemeen Bestuurslid (vanuit Kampcommissie)

We staan altijd open voor enthousiastelingen die met ons mee willen denken (ervaring niet noodzakelijk). Heb je interesse in het bestuur of wil je een keertje een vergadering bijwonen? Stuur dan een DM, mail naar info@debinding.nl of neem contact op met iemand uit het bestuur of de werkers.

deel dit bericht