Kamplocaties 2023

Kamp-maaltijd

Stadskanaal

Stadskanaal ligt op de grens van Groningen en Drenthe. Dit is niet zomaar een kampterrein, maar een heus kampeerterrein. Dit betekent dat jij voor het eerst met je kampgroep gaat overnachten in tenten. Een ervaring die in je kampcarrière met de Binding niet mag missen.  

Op het kampeerterrein zelf is genoeg ruimte voor de bekende kampspellen en kan bij goed weer zelfs een kampvuur gehouden worden. Op steenworp afstand ligt het plaatsje Stadskanaal en het recreatiegebied Pagedal. In dit gebied kan bij mooi weer gezwommen worden in een meer met een strandje.  

Kortom alle ingrediënten voor een echt bindingkamp zijn aanwezig!

Stuur een kaartje! Dat vinden zowel deelnemers als leiding erg leuk:

Camping de Kapschuur

t.a.v. Bindingkamp

De Vloeivelden 3

9501 LG Stadskanaal


Warnsveld

Tussen Vorden en Warnsveld en niet ver van Almen logeren we op kampeerboerderij ‘Wagenvoort’. Het kampterrein ligt naast een groot bos en in de buurt is de Berkel, een
riviertje. We hopen natuurlijk op mooi weer maar zwemmen in de rivier kan altijd. 

Je overnacht in een huis, dus dat verreist hele andere overlooptechnieken dan in Stadskanaal. De leiding maakt zoals altijd een feest van de bonte avond. Bij de locatie is een mooie vuurplaats voor een beetje extra gezelligheid. 

Vergeet niet een kaartje te sturen:

Kampeerboerderij Wagenvoort

t.a.v. Bindingkamp

Dennedijk 12

7231 RD Warnsveld


Lierop

De Binding zoekt ook de Brabantse gezelligheid op. We verblijven in een echte Lodge in Lierop. De Lodge zit bij de Herselse Heide. Een perfecte omgeving voor een bosspel of een speurtocht. Wie weet loopt er nog wel een konijn of een hert voorbij.  Voor de vrije uurtjes is er een recreatieruimte met tafelvoetbal en tafeltennis. Voor de sportieve kids of kids met veel energie is er ook nog een sportveld. Niemand hoeft zich dus te vervelen! En ….. er is ook nog een vuurplaats voor een echt kampvuur  Wel wakker blijven anders mis je de gezelligheid. 

Post is natuurlijk altijd erg leuk dus stuur een kaartje:

Brabantbos Lodge
t.a.v. Bindingkamp
Kerkenhuis 2
5715 BP Lierop (NB)


Texel

Inmiddels is het een ware traditie met de Binding naar Texel. Ook dit jaar heeft de Binding weer een optie op het kamphuis de Breemhoeve in Den Hoorn. Op Texel valt een spetterende kampweek te organiseren. Van zeeraften tot wadlopen, het juttersmuseum, luieren aan het strand of met z’n allen naar de Koog. Natuurlijk ontbreken ook in deze kampweek de echte kenmerken van een kampweek niet! Vul dat zelf maar in! Naar Texel gaat je fiets mee.

Zelfs op Texel vinden ze een kaartje krijgen nog leuk:

Groepsverblijf Texel ‘Breemhoeve’

t.a.v. Bindingkamp

Hemmerweg 22

1797 RC Den Hoorn, Texel.


Duitsland

Voor de oudste groep hebben we een schitterend huis gevonden in Duitsland in de regio Siegmundsburg, gelegen in het Thuringer woud. Deze bosrijke omgeving, gelegen tussen Erfurt en Jena op 800 meter boven de zeespiegel is ideaal voor een weekje kamp. Zo zijn er grotten, heel veel wandelroutes en kun je zwemmen in de rivier de Werra. Het huis is ruim opgezet met diverse sport- en spelactiviteiten. Mis deze kans niet om er nog 1 keer een onvergetelijke week van te maken!


Kaartje?

Leiter Begegnungsstätte Haus Rosenbaum 
Hiftenberg 3 
98724 Neuhaus am Rennweg / OT Siegmundsburg