De Binding zoekt bestuursleden (ervaring niet noodzakelijk!)

De Binding houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met activiteiten voor jeugd en jongeren in Aalsmeer. De Binding is vooral bekend van de zomerkampen en de Kindervakantieweek, beter bekend als de Huttenbouw. Om onze activiteiten verder vorm te blijven geven zijn wij hard op zoek naar bestuursleden. Het bestuur vergadert elke maand (meestal op de eerste dinsdag om 19.30 uur).

Het bestuur houdt zich onder andere bezig met de begroting, subsidies, ondersteuning van de twee Bindingwerkers en andere vrijwilligers, de relatie met de gemeente Aalsmeer en de verschillende commissies van de Binding. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester én uit vertegenwoordigers uit diverse commissies van de Binding. Zo probeert het bestuur op de hoogte te blijven van wat er zoal gaande is in het Bindingse en bij te sturen waar nodig.

De tijdsinzet is ongeveer 4 uur per maand. In eerste instantie zul je in het bestuur plaatsnemen als algemeen bestuurslid, maar misschien is het penningmeester- of voorzitterschap op den duur wel iets voor jou! Het is niet noodzakelijk dat je bestuurservaring hebt. De Binding biedt je een prachtige kans om dit in een veilige omgeving te leren.

Zonder bestuur zijn de activiteiten die we voor jeugd en jongeren organiseren niet mogelijk. Wil jij je steentje bijdragen, heb je interesse of wil je meer informatie? Dan kun je mailen naar info@debinding.nl of bellen met voorzitter Jos Buskermolen via 06-55307145. Of kijk eens rond op onze website of socials (Instagram en Facebook).

deel dit bericht