Reserveer nu voor de Binding kerstfilm!

Bekijk hierboven de promo voor de Kerstfilm van de Binding!

Ieder jaar organiseert de Binding op 24 december het Binding kerstspel. Twee prachtige theatervoorstellingen in de Doopsgezinde Kerk in Aalsmeer. Dit jaar echter begrepen wij al snel dat het dit jaar helemaal anders zou gaan. Daarom hebben de jongeren van de Binding in september al de koppen bij elkaar gestoken en bedacht met elkaar een film op te nemen!

Het was behoorlijk schipperen en plannen om binnen de RIVM-regels alles op te kunnen nemen, maar gelukkig waren we er op tijd bij en hebben we op het juiste moment kunnen filmen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de montage, zodat wij op 24 december onze eerste Kerstfilm aan u kunnen presenteren!

U kunt reserveren door een mail te sturen aan beau@debinding.nl. Alle mensen die hier naartoe gemaild hebben krijgen van ons op 24 december een link en wachtwoord toegestuurd waarmee u de film kunt bekijken. In deze mail zit ook een programmaboekje met wat meer informatie over de film, haar makers en natuurlijk het goede doel!

Het reserveren van de film is, net als de theatervoorstelling normaal, gratis. Natuurlijk heeft u wel de mogelijkheid om na afloop een donatie over te maken. In de mail vindt u ook een Tikkie-link waar u zelf een bedrag in kunt vullen dat u over kunt maken. De helft van de opbrengst komt ten goede aan het Bindingwerk en de andere helft doneren wij dit jaar aan het COC. Het COC is een stichting die opkomt voor de rechten van LHBTQ+ groeperingen in Nederland en het buitenland.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email