Penningmeester gezocht!

Het bestuur van de Binding is per direct op zoek naar een penningmeester. De Binding is een stichting in Aalsmeer die zich bezig houdt met activiteiten voor jeugd- en jongeren. De Binding is vooral bekend van de kampen, die we al meer dan 75 jaar organiseren en de Kindervakantieweek, beter bekend als de Huttenbouw!

Om onze activiteiten verder vorm te blijven geven zijn wij met spoed op zoek naar een penningmeester voor ons bestuur. Het bestuur vergadert elke maand op de eerste dinsdag om 19.30 uur. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Dan kun je mailen naar info@debinding.nl of bellen met voorzitter Jos Buskermolen; 06-55307145. Of kijk eens rond op onze socials: Insta: @de_binding, Facebook: @debinding.aalsmeer en Twitter: @StdeBinding.

Vacature Penningmeester

Ben jij goed met cijfers? Kritisch ingesteld? Vind je het leuk om anderen uitleg te geven? Hou je ervan begrotingen en jaarrekeningen kloppend te krijgen in samenspraak met zeer enthousiaste vrijwilligers? Dan is de functie van penningmeester jou op het lijf geschreven!

Taken Penningmeester:

  • Maandelijkse bestuursvergadering (ongeveer 2 uur per maand)
  • Opstellen jaar begroting en daaruit voortvloeiend de jaarlijkse subsidieaanvraag richting gemeente
  • Betrokken bij opstellen van jaarrekening en financieel verslag richting gemeente
  • Coördinatie richting de bank voor aanvraag bankpasjes en autorisaties
  • Bijhouden verzekeringen
  • Financiële update gedurende het jaar

Totale tijdsinzet ongeveer 4 uur per maand.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email