Kijk hier alle films van 75 jaar kampen!

Via onderstaande links komt u op onze Vimeo pagina waar alle films, die vertoond zijn op 11 november, nogmaals te kijken zijn. Let op: u kunt van deze pagina niet downloaden, alleen online kijken. Omdat we elkaar dit jaar niet zien op kamp en we elkaar sowieso weinig zien door de Corona, hebben wij tot het einde van dit jaar ook de documentaire 'Cirkelgang' beschikbaar gemaakt via onderstaande link.

Klik hier voor de documentaire over 75 jaar kampen. (Wachtwoord: corona)

Klik hier voor alle interviews die gebruikt zijn in de documentaire. 

Klik hier voor alle smalfilms die gemaakt zijn tijdens 75 jaar kampen. 

Klik hier voor alle videofilms die gemaakt zijn tijdens 75 jaar kampen. 

U kunt de documentaire nog bestellen tot 12 november voor 15 euro via deze website. Dit doet u door bij het agenda item te klikken op 'bestel met betaalverplichting' en de verdere stappen te doorlopen. 

Vanaf 12 november kunt u de documentaire ook nog bestellen via onze site, maar dan voor 20 euro. Dit kan op dezelfde manier als hierboven beschreven. We hopen dat u een fantastische dag gehad heeft op 11 november, wij in ieder geval wel! 

Namens de commissie ontzettend bedankt voor uw aanwezigheid en belangstelling en veel kijkplezier! 

PS: Wist u dat het BEAU bezig is om een digitaal archief aan te leggen van onze 75 jaar kampen en daarvoor nog naarstig op zoek is naar oude foto's? Stuurt u deze foto's svp niet zomaar in, maar mail even voor contact naar beau@debinding.nl.