Videoclip maken in de vakantie voor kinderen van groep 3 t/m 8

Elke vakantie organiseren de combinatiefunctionarissen sport, cultuur en welzijn CombiFun voor leerlingen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs.  Op vrijdag 2 maart openen de deuren van The Beach voor een zeer verrassende activiteit. Deze keer gaan de kinderen aan een videoclip werken.

CombiFun wordt georganiseerd door de combinatiefunctionarissen van De Binding, Cultuurpunt Aalsmeer en Team Sportservice Aalsmeer. Tijdens deze middag krijgen de kinderen les van een breakdancer, die de kinderen een paar gave tricks en moves gaat aan leren. De kinderen gaan zelf het decor maken. Op grote bouwzeilen mag gespoten, geplakt en getekend worden. Deze kunstwerken dienen als achtergrond voor de videoclip.  Tenslotte volgen de leerlingen ook een uitdagende workshop presenteren.  Dit kan handig zijn want zo leren ze, naast hoe je goed overkomt op camera, meteen hoe je je kunt presenteren tijdens bijvoorbeeld een spreekbeurt. Aan het eind van de dag worden alle onderdelen bij elkaar gevoegd en maken de leerlingen onder leiding van een professionele cameraman een officiële videoclip, die vervolgens online komt. Wie zich opgeeft, gaat hier automatisch mee akkoord.

JOGG ((Jongeren Op Gezond Gewicht) voorziet de kinderen van water en fruit. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. Aalsmeer is een JOGG-gemeente en draagt samen met Sportservice Haarlemmermeer, GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Albert Heijn, Levarht en andere lokale partijen bij aan de JOGG-aanpak in Aalsmeer. Gezamenlijk maken zij de gezonde keus normaal in Aalsmeer. www.aalsmeer.nl/jogg

De activiteit start om 13.30 uur en om 16.30 uur is de activiteit afgelopen.

Deelname kost € 8,00 bij voorinschrijving en € 10,00 aan de deur.

geef je op via:

http://www.debinding.nl/agenda/719-combifun-voorjaarsvakantie-2018