Sinterklaas komt op bezoek!

Elk jaar is het voor Sint weer een hele klus om alle kinderen te bezoeken op pakjes avond en daarom heeft hij de Binding ingeschakeld om hem daarbij te helpen. Het BEAU (Bindings Eigen Activiteiten Unit) assisteert Sinterklaas bij het inplannen van alle bezoeken. Deze jonge vrijwilligers regelen de planning, grimage, menskracht en de administratie helemaal zelf. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het niet-gesubsidieerde werk van de Binding. 

Wilt u Sinterklaas op bezoek? Dan kunt u mailen naar sinterklaas@debinding.nl en zorgt Regelpiet Nicky dat u opgenomen wordt in het bezoekschema. Wegens flinke drukte in deze periode kan het voorkomen dat u niet direct antwoord krijgt op uw mail of dat de door u gewenste tijd niet meer beschikbaar is. Wij vragen hiervoor uw begrip en flexibiliteit en proberen in overleg met u een alternatieve tijd te vinden die voor u ook past! 

Kosten zijn voor 20 minuten bezoek 35 euro en voor 30 minuten 45 euro. Wij raden aan om bij meer dan 6 kinderen te kiezen voor een bezoek van 30 minuten zodat Sinterklaas voldoende tijd heeft om met alle kinderen te kunnen praten. 

Ook bedrijven kunnen ons mailen voor een bezoek van Sinterklaas! Hiervoor gelden echter andere tarieven, vraag hiernaar in uw mail.