Nieuwe activiteit! Laatste Vrijdag van de Maand!

De laatste jaren is er weer een enorme belangstelling voor de kampen van de Binding. Voor zowel deelnemers als leiding zijn er wachtlijsten. Veel jeugd gaat met veel plezier jarenlang met de Binding op kamp en leert daar nieuwe vrienden kennen, beleeft allerlei avonturen, voert goede gesprekken en doet activiteiten die ze zelf nooit bedacht hadden! Maar onvermijdelijk komt het moment dat je voor het laatst op kamp gaat... Sommigen schrijven zich daarna in als leiding, maar door de enorme animo daarvoor komt niet iedereen direct aan de beurt en val je in het bekende 'gat'. Die zomer dat je ineens geen kamp meer hebt....!

Vanuit een aantal gesprekken met jeugd die dit 'gat' ervaren hebben, is een nieuwe activiteit ontstaan; de Laatste Vrijdag van de Maand. Het zou immers erg zonde zijn als je door het 'gat' je contact met al die toffe Binding-mensen verliest! Op 30 maart vindt de eerste 'Laatste Vrijdag van de Maand' plaats.

Tijdens deze eerste editie willen we met jongeren tussen de 16 en 25 jaar in gesprek over wat zij van deze avonden verwachten. Is het voldoende om elkaar eens per maand te ontmoeten in de Bindingzaal en onder het genot van een hapje en een drankje bij te kletsen over alles wat je beleeft hebt? Of willen we bijvoorbeeld af ten toe ook een verdiepende discussie met elkaar voeren zoals we dat tijdens de avondprogramma's op kamp deden? Of misschien willen we eens in de zoveel tijd een activiteit buiten de deur met elkaar organiseren? Moet het wel bekende jongens tegen de meisjes een keer in de herhaling? Kortom, er is heel veel mogelijk en we horen graag van jullie wat je tijdens deze avonden zou willen doen.

Wees daarom van harte welkom op vrijdag 30 maart vanaf 20.00 uur in de Bindingzaal aan de Zijdstraat 53 in Aalsmeer. Kun je er niet bij zijn deze keer maar heb je wel suggesties? Of heb je een vraag over deze avond? Dan kun je mailen naar beau@debinding.nl of een app sturen naar Tessa: 06-14929662.