KinderVakantieWeek 2015 is HELEMAAL VOL

De Kindervakantieweek 2015 is reeds helemaal VOL! Ook op de wachtlijst zijn geen plaatsen meer beschikbaar!

             De KinderVakantieWeek (KVW), georganiseerd door Stichting de Binding, is voor veel mensen in Aalsmeer een begrip. Van maandag tot en met vrijdag komen rond de 150 kinderen bij elkaar om een geweldige week te beleven! Elk jaar is er een nieuw thema voor deze week. Vorig jaar was dat bijvoorbeeld: ‘Piraten’. Het thema voor dit jaar vertellen we natuurlijk nog niet!

            Op maandag bouwen de kinderen in groepen een hut. Deze hut is hun verzamelplaats voor de rest van de week. Door de week heen zijn er verschillende activiteiten zoals zeskamp, knutselen, sporten en is er natuurlijk ruim de tijd om je hut helemaal in stijl te bouwen en te versieren. De dagen duren van 10.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur ’s middags. Ruim 30 vrijwilligers begeleiden de kinderen de gehele week bij de activiteiten.

            De KVW is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar afkomstig uit Aalsmeer en Kudelstaart.

            De inschrijvingen zijn reeds voorbij. Er is geen mogelijkheid meer om u in te schrijven voor de Kindervakantieweek.

Let op! Inschrijven gaat ook dit jaar via de site van stichting de Binding. U surft naar www.debinding.nl, daar kunt u een account aanmaken. Met dit account kunt u uw kinderen vervolgens inschrijven voor de Kindervakantieweek. U volgt simpelweg de stappen die op de site worden aangegeven en u kunt ook direct betalen via iDeal. U krijgt een bevestiging van de inschrijving en via de mail ontvangt u een boekje met alle informatie over de week. Heeft u vragen over de inschrijvingen? Dan kunt u op dinsdag en donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur bellen met 0297-326326.

De Binding vindt het belangrijk dat de KVW voor iedereen toegankelijk is. De prijs mag nooit een reden zijn om niet deel te nemen. Helaas is dit wel de werkelijkheid. Wij vragen om een extra gift, bovenop het inschrijfgeld van €20,- p.p. Deze gift wordt besteed aan hen die het inschrijfgeld niet kunnen betalen en wel heel graag zouden willen meedoen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u een extra gift wilt doen. Wanneer u denkt voor dit potje in aanmerking te komen, neem dan contact op met de Binding (tel: 0297-326326). Uw aanvraag zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.

            Ook dit jaar zal de Kindervakantieweek plaatsvinden op het terrein van Atletiek Vereniging Aalsmeer (AVA), Sportlaan 43a in Aalsmeer.

                        Heeft u vragen over de KinderVakantieWeek of wilt u meer informatie? Dan kunt u mailen naar kindervakantieweek@debinding.nl of bellen met Tessa Westerhof: 06-14929662. De Kindervakantieweek wordt georganiseerd vanuit Stichting de Binding, jeugd- en jongerenwerk Aalsmeer en Kudelstaart.