Kerstspel 2017

Dinsdag 12 december vanaf 10 uur online inschrijven

Op 24 december vindt traditie getrouw het jaarlijkse kerstspel van de Binding plaats. Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt aan een wederom zelf geschreven theaterstuk. Gespeeld, geregisseerd en verder vorm gegeven door de jongeren van de Binding. Dit jaar is de regie in handen van Lizanne Eveleens en Jolijn Amorison. Het stuk zal iets te maken hebben met feminisme, gelijkheid en de #metoo discussie, maar dan vertellen we al heel veel!

De kaartverkoop gaat dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. Omdat de middagvoorstelling altijd gezellig druk, maar niet vol is, hoeft u voor de middagvoorstelling geen kaarten meer te reserveren. U kunt gewoon binnen komen lopen.

Voor de avond voorstelling dienen wel kaarten gereserveerd te worden en dat kan via de website van de Binding via het Event in de Agenda. U heeft hiervoor een account nodig. Het is handig om deze account van tevoren aan te maken, dat scheelt u tijd als u de reservering gaat maken. Aan uw account kunt u mensen toevoegen, zo kunt u dus ook voor anderen bestellen. De kaarten zijn dus op naam dit jaar, let hierop bij het reserveren. Het is niet mogelijk om op een andere manier kaarten te reserveren. Lukt het u niet om een account aan te maken? Neemt u dan van tevoren al contact op met de Binding, zodat wij u hierbij kunnen assisteren.

Na afloop van het kerstspel zal er natuurlijk weer gecollecteerd worden. De helft van de collecte wordt gebruikt voor het niet-gesubsidieerde werk van de Binding, zoals bijvoorbeeld de Kindervakantieweek, de kampen, het BEAU, het familie-kraaktoernooi, etc. De andere helft gaat dit jaar naar Sofie van der Ven, die in 2018 naar Kenia vertrekt om daar te helpen bij het bouwen van een school en sportfaciliteiten voor kinderen.

LET OP! Bestellen vanaf mobiele apparaten zoals telefoon of iPad is met onze site helaas niet mogelijk. Bestel dus vanaf een computer of laptop.