Kerstconcert Bindingkoor 2017

 

Kerstconcert Het Bindingkoor

Zondagmiddag 10 december geeft Het Bindingkoor onder leiding van Henk Trommel haar jaarlijkse kerstconcert.
Het is weer een zeer divers programma geworden waarbij jullie kunnen genieten van veel verschillende muziekstijlen uit veel periodes van de muziekgeschiedenis.

Het kerstconcert bestaat onder andere uit Engelse en Amerikaanse koormuziek, lieflijke liedjes afgewisseld met meer uptempo songs.
Een bijzonder lied is het Nieuw-Zeelandse kerstlied in de taal van de Maori. Ook’ The Little drummer boy’ en ‘Mary, did you know’  worden uitgevoerd.

Het koor treedt tijdens dit kerstconcert op in verschillende bezettingen: mannenkoor, vrouwenkoor en 5- stemmig gemengd koor. Ook enkele solisten uit het koor laten van zich horen.

De instrumentale intermezzo’s worden verzorgd door Manja Smits op harp en Egbert Jan Louwerse op fluit. Ook zij brengen een divers programma met o.a een stuk van tango-componist Astor Piazzolla.

 
Het concert zal plaatsvinden op zondagmiddag 10 december, in de Doopsgezinde Kerk, Zijdstraat 55 in Aalsmeer. De kerkzaal is open vanaf 15.30. Het concert begint om 16.00. Toegangsprijs is € 10.00 inclusief consumptie (kinderen betalen € 5.00).