Kaartverkoop Binding Kerstspel start op 3 december!

Kaarten voor het kerstspel zijn zoals ieder jaar gratis verkrijgbaar. Na de voorstelling is er een collecte waarvan de helft naar een goed doel en de andere helft naar het niet-gesubsidieerde werk van de Binding gaat. 

Onze site werkt met een account (de ouder) waaraan u kinderen (de mensen voor wie u kaarten besteld) kunt toevoegen. De kaarten bestelt u dus op naam. U kunt deze account al van tevoren aanmaken en de kinderen toevoegen voor wie u kaarten wilt bestellen, op die manier gaat het proces sneller op 3 december en vist u niet naast het net. Wilt u toch iemand anders op een kaartje meenemen, geen enkel probleem. Geef bij binnenkomst even aan op welke naam de kaart stond en dan tekenen wij dit af. 

Let op! Voor de middagvoorstelling van het Kerstspel hoeft u geen kaarten te reserveren. Deze voorstelling heeft eigenlijk altijd wel genoeg plek, dus u kunt gewoon binnen lopen. 

Heeft u nog vragen of komt u er niet uit? Dan kunt u op 3 december bellen met 0297-326326. Er worden telefonisch geen reserveringen aangenomen. 

Middagvoorstelling: 16.00 uur deuren open, 16.30 uur start voorstelling

Avond voorstelling: 20.00 uur deuren open, 20.30 uur start voorstelling