Kaarten 'De Gedroomde Vreemdeling' verkrijgbaar!

Het verhaal speelt zich af in Nederland en Indonesië (Kalimantan). Kalimantan is het Indonesische deel van het eiland Borneo, het grote tropische regenwoud waar bomen worden gekapt voor commerciële doeleinden. Maar waar ook veel armoede heerst en straatkinderen zwerven na de gruwelijke burgeroorlog in 1997. Kinderen hebben geen onderdak, eten, schoon water, speelgoed, ouders en uniform. Nee, geen uniform. Want zonder uniform mag je niet naar school, hoe gek is dat.

Rini heeft een droom en in haar droom ontmoet zij Florentina uit Kalimantan. Tijdens de ontmoeting komen diverse onderwerpen naar voren zoals; familie, klimaatverandering, vriendschap en school.

Het theaterstuk wordt gespeeld door 11 talentvolle jongeren uit Aalsmeer en Kudelstaart met passie voor acteren, zingen en/of dansen. In de afgelopen 8 maanden hebben de jongeren met bloed, zweet en tranen wekelijkse repetities uitgevoerd onder leiding van Reinier Overbeek  (regisseur), Jolijn Amorison (assistent regisseur), Melany Bhola (zangdocent) en Lize van der Laan (dansdocent). Wij zijn erg trots op team #TMET en kunnen niet wachten om de voorstelling eindelijk te mogen vertonen!

U kunt kaarten bestellen via onderstaande link voor de show op 30 november om 19.00 uur in de Oude Veiling. Daarnaast zijn er nog twee shows om 13.00 uur en om 15.00 uur ook hiervoor kunt u kaarten bestellen via onze Activiteiten Agenda. 

https://www.debinding.nl/agenda/1252-theater-_tmet_-de-gedroomde-vreemdeling-(19_0