Geslaagde Combifun circus

Op vrijdag 22 februari organiseerden wij samen met Team Sportservice Aalsmeer en Cultuurpunt Aalsmeer traditiegetrouw de vakantieactiviteit CombiFun. Dit keer met hulp van de ESA in sporthal de Waterlelie. Het was een groot succes!

Programma

Tijdens CombiFun worden sport, bewegen en creativiteit gecombineerd. Vanaf 9.15 uur waren kinderen welkom in de Waterlelie. Na een uitleg van de echte circusartiest van Circus Kristal was het tijd om te gaan oefenen! Van fietsen op een eenwieler tot koorddansen en van diaboloën tot ballopen, er was een hoop te doen en dat alles met circusmuziek op de achtergrond. Tussen het oefenen door was het tijd voor een pauze, waarin fruit en water door JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) werd verzorgd. Vanaf 12.30 uur konden ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden naar binnen voor een grote eindpresentatie. De kinderen lieten hun geleerde trucs zien en de bezoekers mochten zelf ook oefeningen uitproberen! Er werd afgesloten in de circuspiste waar de artiesten een groot applaus kregen.

In de meivakatie is er weer een CombiFun activiteit, waar kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar weer naar hartenlust kunnen bewegen en creatief aan de gang kunnen gaan. Daarover later meer!