De Binding online!

Wisten jullie al dat wij samen met onze collega's van DOCK maandelijks een nieuwsbrief uitbrengen? Hierop is te lezen wat we de afgelopen maand hebben gedaan en wat er voor komende maand op de planning staat wat betreft het tiener- en jongerenwerk. Via deze link kom je bij de nieuwsbrief van mei, en kun je via 'past issues' de nieuwsbrieven van het afgelopen jaar teruglezen. Je kunt je linksbovenin via 'subscribe' inschrijven, zodat je de nieuwsbrief maandelijks in de mail ontvangt. Daar word je blij van, want er gebeuren allerlei leuke en mooie dingen voor kinderen, tieners en jongeren in Aalsmeer en Kudelstaart!

Nog een wist-je-datje: De website www.jonginaalsmeer.nl is vorige maand online gegaan. Daarop is allerlei informatie te vinden voor jonge mensen in Aalsmeer en Kudelstaart over bijvoorbeeld wat er te doen is in de gemeente, maar ook over bijvoorbeeld alcohol, drugs, wonen, je lijf en geld. De website is dus een online informatiepunt voor jongeren en het idee is dat Jong in Aalsmeer ook iets ván de jeugd in Aalsmeer en Kudelstaart wordt, dus er is een hoop ruimte voor leuke dingen zoals blogs en vlogs.

Kortom, we mogen dan al wel ruim 45 jaar bestaan, ouderwets zijn we zeker niet. Check ook onze instagram (@debinding45), facebook, app ons en mail ons! Maar we vinden het natuurlijk ook gezellig als je gewoon bij ons langskomt hoor en we zijn af en toe ook 'in het wild' op school en op straat in Aalsmeer en Kudelstaart te vinden. Vertel het ons vooral als je leuke ideeën of vragen hebt!