Combifun Voorjaarsvakantie

Combifun Circus in de Waterlelie


Het is weer bijna tijd voor de voorjaarsvakantie. Net zoals iedere andere vakantie organiseren de combinatiefunctionarissen van de Binding, Cultuurpunt Aalsmeer en Team Sportservice Aalsmeer een CombiFun-activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Op vrijdag 22 februari openen de deuren van De Waterlelie voor een zeer verrassende activiteit, deze dag staat namelijk helemaal in het teken van circus!

Tricks en moves leren
Van 09.30 tot 12.30 uur krijgen de kinderen les van een echte circusartiest van Circus Kristal, die de kinderen een paar gave tricks en moves gaat aanleren die te maken hebben met het circus. Fietsen op een éénwieler, koorddansen, bordjes draaien en jongleren zijn je na deze ochtend niet meer vreemd. Als spektakelstuk wordt van 12.30 tot 13.00 uur een spetterende voorstelling gegeven die vrij toegankelijk is voor vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Inschrijven
Inschrijven kan tot woensdag 20 februari via de agenda op deze site. https://www.debinding.nl/agenda/1118-combifun-voorjaarsvakantie

De CombiFun circusdag is op vrijdag 22 februari en wordt gehouden in Sporthal de Waterlelie in Aalsmeer (Dreef 7). De dag kost bij voorinschrijving via de site 6 euro per kind en indien nog plek, 7.50 euro per kind aan de deur. Inloop vanaf 09.15 uur, start programma 09.30 uur. De presentatie is om 12.30 uur, einde programma 13.00 uur.

De combinatiefunctionarissen vinden het belangrijk dat de Combifun voor iedereen toegankelijk is. De prijs mag nooit een reden zijn om niet deel te nemen. Is het voor u of uw gezinsleden moeilijk om de kosten op te brengen en wilt u wel kinderen inschrijven? Neem dan contact op met Lizanne Eveleens via lizanne@debinding.nl. Uw aanvraag zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.