COMBIFUN aprilvakantie 2017

Ook in deze vakantie (Dinsdag 25 april) organiseert Cultuurpunt Aalsmeer, Sportservice Aalsmeer en De Binding weer leuke activiteiten voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Aalsmeer en Kudelstaart. Ook dit keer is de combifun in The Beach in Aalsmeer. Er zijn weer drie workshops georganiseerd te weten:  beginselen van zandsculpturen maken, Expeditie Robinson en professionele kijkdozen maken.

Kijkdozen maken: (cultuurpunt)
Onder leiding van de mensen van de Werkschuit ga je een professionele kijkdoos maken. 

Tijdens deze workshop leer je van alles over lichtinval en diepte. 
Na afloop van de workshop krijg je je kunstwerk natuurlijk mee naar huis om daar te showen!

Expeditie Robinson: (sportservice Aalsmeer)
Heb jij altijd al een keer mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dit is je kans. Ga samen met je vriendjes of vriendinnetjes de strijd aan tegen andere teams. De uitdagingen bestaan uit snelheid, behendigheid, kracht, samenwerken, denken, maar vooral ook doen. Welk team gaat er winnen en mag zich winnaar van deze editie van Expeditie Robinson noemen? 


Zandsculpturen: (De Binding)
Voor het maken van de zandwerkstukken hebben wij kunstenares Ingrid Vente weten te strikken. Het is voor deze workshop handig als de kinderen, schepjes, emmers, lepels, blikjes, potjes e.d. meenemen (voorzien van naam) Zodat er prachtige werkstukken gemaakt kunnen worden in het zand.  

Elke schoolvakantie organiseren Cultuurpunt Aalsmeer, De Binding en Sportservice Aalsmeer op vrijdag de Combifun vakantie-activiteit. Tijdens deze middag kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar op een leuke en actieve manier kennis maken met cultuur, sport en welzijn. De vakantie activiteit begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Tussendoor krijgen alle kinderen een gezond tussendoortje en water met dank aan JOGG.  JOGG zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. Aalsmeer is een JOGG-gemeente en draagt samen met Sportservice Haarlemmermeer, GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Albert Heijn, Levarht en andere lokale partijen bij aan de JOGG-aanpak in Aalsmeer. Gezamenlijk maken zij de gezonde keus normaal in Aalsmeer. www.aalsmeer.nl/jogg 

Wil je graag meedoen? Schrijf je dan  in via www.debinding.nl/agenda. De kosten zijn €6,00 bij voorinschrijving en €8,00 aan de deur.