Bindingkampen en Kindervakantieweek geannuleerd

Beste ouders/verzorgers, deelnemers en leiding van de Bindingkampen en Kindervakantieweek,

 

Aan het begin van dit jaar hadden wij nooit gedacht dat wij jullie een dergelijk besluit zouden moeten nemen, maar helaas zien wij geen andere mogelijkheid. 

Naar aanleiding van de persconferentie gisteren- en op advies van het RIVM (na telefonisch contact) hebben wij, in overleg met het Bindingbestuur, moeten besluiten om de zomerkampen en de Kindervakantieweek van de Binding in 2020 niet door te laten gaan. 

Wij beseffen ons dat dit voor zowel de deelnemers als de leiding een grote teleurstelling kan zijn; want er kan in deze tijd al zoveel niet doorgaan. Jullie gezondheid en veiligheid staan echter bij ons bovenaan en deze kunnen wij niet garanderen op een kamp van ongeveer 40 deelnemers en 12 mannen en vrouwen in het leidingteam, noch bij de Kindervakantieweek waar zo’n 150 kinderen en 35 man leiding een week lang bij elkaar zijn. De 1,5 meter regeling die nog steeds van kracht is en de maatregel over het verbieden van evenementen tot 1 september zijn hierin de belangrijkste argumenten. 

 

Voor 1 juni zullen de reeds ingeschreven deelnemers van de kampen bericht krijgen omtrent de stand van zaken ten aanzien van de restitutie van het betaalde inschrijfgeld. Op dit moment zijn wij in onderhandeling met alle betrokken partijen. De inschrijvingen voor de Kindervakantieweek waren nog niet van start gegaan en zullen dit jaar dus helaas ook niet van start gaan. Mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, schroom dan niet om te mailen naar info@debinding.nl. In verband met de Corona is er niemand op kantoor en zijn wij dus op het vaste nummer niet bereikbaar, alleen via de mail.

 

Wij wensen alle ouders/verzorgers, deelnemers en leiding het allerbeste de komende tijd. 

 

Hartelijke groet, 

 

Jos Buskermolen (voorzitter) namens het Binding bestuur en Eline Koopman (voorzitter) namens de Kampcommissie