Bijpraten 75 jaar kampen!

Het is bijna zover! De grote 75 jaar kampen reunie! Jij komt toch ook?

Achter de schermen wordt er hard aan een programma voor de dag zelf gewerkt. Er worden foto's, filmpjes en verhalen verzameld, er wordt nagedacht over een echt kampmaaltijd en de afspeellijst krijgt langzamerhand steeds meer hits van de afgelopen 75 jaar in zijn repertoire. 

En wellicht hebben jullie er al iets van meegekregen, maar er wordt door Ton Offerman ook al een geruime tijd gewerkt aan een documentaire over de kampen. De documentaire zal op 11 november bij het evenement in premiere gaan. Er blijft dus geen enkel excuus meer over om niet te komen. 

Om deze droomdag werkelijkheid te laten worden, hebben we geld nodig. En jouw support, nu en op 11 november. We gebruiken dit om de documentaire te maken, oude kampfilms professioneel te laten digitaliseren en de dag zelf te organiseren. 

Daarom vragen we jullie bijdragen aan onze Dream or Donate crowdfundingcampagne. Alle giften zijn welkom... ook om te zorgen dat we het fundament en het draagvlak van de Bindingkampen verzekeren van een waardevolle toekomst. Alvast bedankt voor uw bijdrage en graag tot ziens op 11 november, of natuurlijk bij het uitzwaaien van de kampen! 

Doneren kan via: 

www.bit.ly/75jaarkampen