Uitleg digitaal inschrijven

Voordat u uw kind kunt inschrijven voor de KinderVakantieWeek moet u eerst een account aanmaken. Hieronder staat het hele inschrijfproces beschreven.

--------------------------------

Aanmaken van een account

Ga naar: USER INLOGGEN (de oranje knop aan de rechterbovenkant van de pagina). Er verschijnt een scherm met daarop 2 mogelijkheden:
• (links) Ik heb al eens gereserveerd (als u al een account hebt aangemaakt, kunt u hiermee inloggen). Het wachtwoord is bij het aanmaken van het account per e-mail toegezonden. INLOGGEN
• (rechts) Dit wordt mijn eerste reservering DIT IS MIJN EERSTE RESERVERING

Kies voor (rechts) en maak een account aan door op het knopje ‘Dit is mijn eerste reservering’ te drukken. Vul nu uw gegevens in en klik op REGISTREER EN LOG IN

Kinderen toevoegen aan het account
Voeg nu uw kind(eren) toe aan uw account.

Klik nu op MIJN ACCOUNT (indien dit niet direct zichtbaar is; klik dan op F5 (verversen)) U ziet uw gegevens.

Voeg nu uw kind(eren) toe aan het account met het (blauwe) knopje VOEG NIEUW KIND TOE+ Vul hier de gegevens van uw kind in en druk op SLA OP. Herhaal deze stap tot alle kinderen zijn toegevoegd.

Ook kunt u hier uw gegevens aanpassen, zoals bijvoorbeeld uw wachtwoord.

--------------------------------

Inschrijven op een activiteit (KinderVakantieWeek)
* Let op: Voor het inschrijven op een activiteit is een account + toegevoegd(e) kind (eren) verplicht.

Ga naar: Activiteiten Agenda
Scrol naar de gewenste activiteit en klik op DEELNEMEN

U ziet de activiteit met de daarbij behorende gegevens in de rechterkolom. Kies nu voor BESTEL MET BETAALVERLICHTING. U komt dan in het inlogveld. Indien u al een account heeft aangemaakt, klikt u daar op INLOGGEN

Vink nu het gewenste kind aan voor deze activiteit; geef hier ook aan op welke school uw kind zit. Daarna wordt u gevraagd de aanbetaling te betalen, dit kan d.m.v. telebankieren.

*Let op: Ook al staat er op deze plek ‘NIEUW KIND TOEVOEGEN’ is het niet mogelijk om meerdere kinderen tegelijk in te schrijven. Voor elk afzonderlijk kind zal deze stap herhaald moeten worden.

Betalen
In het betaalscherm doorloopt u de stappen: overzicht, bevestigen, betalen, afronden. In het overzicht ziet u de gegevens van de activiteit. Naam evenement, persoon, bedrag. U kunt hier eventueel een gift toevoegen. (giften komen ten goede van minder bedeelde kinderen)

Daarna wordt de betaling + een eventuele gift afgerekend en ontvangt u een bevestigingsmail. Vergeet niet terug te keren naar de site nadat u de betaling heeft afgerond met iDeal.

*Let op: Indien u ‘te laat’ bent met inschrijven; komt uw kind op de reservelijst binnen. U hoeft op dat moment nog geen betaling te doen.

Veel succes met het inschrijven!
Voor eventuele vragen kunt u terecht bij info@debinding.nl