Kamplocaties 2022

Kamp-maaltijd

Stadskanaal

Stadskanaal ligt op de grens van Groningen en Drenthe. Dit is niet zomaar een kampterrein, maar een heus kampeerterrein. Dit betekent dat jij voor het eerst met je kampgroep gaat overnachten in tenten. Een ervaring die in je kampcarrière met de Binding niet mag missen.  

Op het kampeerterrein zelf is genoeg ruimte voor de bekende kampspellen en kan bij goed weer zelfs een kampvuur gehouden worden. Op steenworp afstand ligt het plaatsje Stadskanaal en het recreatiegebied Pagedal. In dit gebied kan bij mooi weer gezwommen worden in een meer met een strandje.  

Kortom alle ingrediënten voor een echt bindingkamp zijn aanwezig!

Stuur een kaartje! Dat vinden zowel deelnemers als leiding erg leuk:

Camping de Kapschuur

De Vloeivelden 3

9501 LG Stadskanaal


Randsdaal

Dit jaar ga je op kamp naar Zuid Limburg. Tussen Heerlen en Maastricht ligt het plaatsje Ransdaal waar we de groepsaccommodatie ‘t Auwershoes hebben gehuurd. Een oude boerderij met een gezellige gemeenschappelijke ruimte en heel veel slaapkamers. 

Er is zelfs een echte pizza/vlaai oven op het terrein dus wie weet wordt deze door de kamp kok nog wel gebruikt. Misschien eindigt een puzzelspeurtocht wel in het gezellige Valkenburg of is er een vossenjacht in de heuvels.  Buiten kun je lekker een balletje trappen of kampioen jeu de boules worden. Natuurlijk is er ook een zwembad in de buurt!

Stuur een kaartje, dat vinden zowel deelnemers als leiding erg leuk:

’t Auwershoes

Ransdalerstraat 41

6311 AW Ransdaal


Someren

In het gemoedelijke Brabantse Peel ligt middenin het recreatiegebied de Heihorsten de groepsaccommodatie De Hoof.  We hebben de Vaarsche Hoef geboekt met een echte sporthal. De sportdag kan dus ook bij slecht weer gewoon doorgaan! Er is ook een vuurplaats die we hopen te gaan gebruiken en genoeg ruimte buiten voor een potje kwalleballen. 

Het adres van de groepsaccommodatie:

De Hoof

De Hoof 18

5712 LM Someren


Schiphorst

Dit jaar ga je op kamp naar Schiphorst. Vlakbij Meppel in het Drentse landschap ligt de groepsaccommodatie de Lindenhorst.  Een statig herenhuis met een gezellige gemeenschappelijke ruimte en veel slaapkamers. 

Er is zelfs een volleybalveld, een basket en een hele mooie plek voor het kampvuur. Misschien ga je wel zwemmen in bosvijver “De Zwarte Dennen” of is er een vossenjacht in Giethoorn. 

Stuur een kaartje, dat vinden zowel deelnemers als leiding erg leuk:

De Lindenhorst

Schiphorsterweg 15

7966 AB De Schiphorst


Texel

Inmiddels is het een ware traditie met de Binding naar Texel. Ook dit jaar heeft de Binding weer een optie op het kamphuis de Breemhoeve in Den Hoorn. Op Texel valt een spetterende kampweek te organiseren. Van zeeraften tot wadlopen, het juttersmuseum, luieren aan het strand of met z’n allen naar de Koog. Natuurlijk ontbreken ook in deze kampweek de echte kenmerken van een kampweek niet! Vul dat zelf maar in! Naar Texel gaat je fiets mee.

Zelfs op Texel vinden ze een kaartje krijgen nog leuk:

Groepsverblijf Texel ‘Breemhoeve’

Hemmerweg 22

1797 RC Den Hoorn, Texel.


Oostenrijk

In het Bregenzerwald hebben we een schitterend gelegen en gezellig  vakantiehuis: Hollandheim. Het vakantiehuis heeft maar liefst 12 slaapkamers. Het ligt aan de rand van het plaatsje Au, in het Bregenzerwald, op een prachtige plek aan de rand van het bos omgeven door bergen. In de Alpen kun je wandelen zoals je nog nooit gewandeld hebt, met vergezichten op de alpentoppen met eeuwige sneeuw. De Diedamskopf is een begrip en waarom dat zo is merk je als je op de top bij het kruis staat op ruim 2000 meter boven de zeespiegel. Echte bikkels (m/v) gaan ook zeker even zwemmen in een van de koude bergmeertjes. Het Oostenrijk kamp is een bindingklassieker die je niet mag missen!

Hollandheim

Wieden 415

6883 AU, Oostenrijk (Voralberg)