Zomerkampen 2020

Het is weer bijna zover, de inschrijvingen van de kampen 2020 komen er aan. Als je verleden jaar ook al mee geweest bent met een kamp, heb je recht op voorinschrijving (vanaf 5- of 7 november). Je ontvangt hier in de week van 28 oktober een mail over.

Als je dit jaar 11 wordt (of in groep 7 zit) kun je voor het eerst mee met een Bindingkamp. De inschrijving begint na de herfstvakantie. Vanaf dinsdag 29 oktober 10.00 uur.

Bij de inschrijving wordt een aanbetaling van de helft van de kampprijs gevraagd.

Wanneer je je kind inschrijft op een kamp ga je akkoord met de algemene voorwaarden. https://www.debinding.nl/algemene-voorwaarden

Inschrijving gaan via de activiteiten agenda op de site. Let op! Voor het inschrijven is het aanmaken van een account noodzakelijk. Dit kan nu al. (zie pagina Uitleg digitale inschrijving)

Hoe werkt de inschrijving?
Om iedereen een eerlijke kans te geven om op tijd in te schrijven op het kamp hebben we de volgende procedure: Je hebt een week de tijd om in te schrijven. Er kunnen 40 kinderen mee op kamp. Maximaal 45 kinderen kunnen zich inschrijven. Heeft het kamp na de inschrijfweek 40 of minder inschrijvingen dan hoeft er niet geloot te worden. Zijn er meer dan 40 inschrijvingen; dan gaan we loten. (de kinderen die uitgeloot worden belanden op de reservelijst en hebben het jaar er na wel recht op voor inschrijven).

Open inschrijving andere kampen
Als je je wilt inschrijven voor de laatste plekjes van een van de andere kampen, dan kan dat ná de voorinschrijving. De datum van de open inschrijving is op maandag 18 november vanaf 20.00 uur.

De data voor de zomerkampen van 2020. ( prijzen en aantallen volgt)

Warnsveld (kamp A) NIEUW
Zaterdag 04 juli t/m zaterdag 11 juli
11-jarigen (groep 7)
----
Stadskanaal 1 ( tent/fiets) (kamp B)
Zaterdag 04 juli t/m zaterdag 11 juli
12-jarigen (groep 8)

Stadskanaal 2 ( tent/fiets) (kamp C)
Zaterdag 11 juli t/m zaterdag 18 juli
13- jarigen (Brugklas)

Kelberg, Duitsland 1 (kamp D)
Zaterdag 04 juli t/m zaterdag 11 juli
14-jarigen (2e klas)

Kelberg, Duitsland 2 ( Kamp E)
Zaterdag 11 juli t/m zaterdag 18 juli
15-jarigen (3e klas)

Texel ( fiets) (kamp F)
Vrijdag 10 juli t/m vrijdag 17 juli
16-jarigen (4e klas)

Oostenrijk (kamp G)
Vrijdag 10 juli t/m zaterdag 18 juli
17-jarigen (5e klas)

Mocht je vragen hebben... mail dan naar kampen@debinding.nl.