Uitleg digitaal inschrijven

Uitleg digitaal inschrijven

Voordat je jouw kind kunt inschrijven op een kamp, moet je eerst een account aanmaken. Hieronder staat het hele inschrijfproces beschreven.

--------------------------------

Aanmaken van een account

Ga naar: USER INLOGGEN (de oranje knop aan de rechterbovenkant van de pagina). Er verschijnt een scherm met daarop 2 mogelijkheden:
• (links) Ik heb al eens gereserveerd (als je al een account hebt aangemaakt, kun je hiermee inloggen). Het wachtwoord is bij het aanmaken van het account per e-mail toegezonden. INLOGGEN
• (rechts) Dit wordt mijn eerste reservering DIT IS MIJN EERSTE RESERVERING

Kies voor (rechts) en maak een account aan door op het knopje ‘Dit is mijn eerste reservering’ te drukken. Vul nu je gegevens in en klik op REGISTREER EN LOG IN

Kinderen toevoegen aan het account
Voeg nu het/de kind(eren) toe aan jouw account.

Klik nu op MIJN ACCOUNT (indien dit niet direct zichtbaar is; klik dan op F5 (verversen)) Je ziet jouw gegevens.

Voeg nu het/de kind(eren) toe aan het account met het (blauwe) knopje VOEG NIEUW KIND TOE+ Vul hier de gegevens van het kind in en druk op SLA OP. Herhaal deze stap tot alle kinderen zijn toegevoegd.

Ook kun je hier uw gegevens aanpassen, zoals bijvoorbeeld het wachtwoord.

--------------------------------

Inschrijven op een activiteit (kamp)
* Let op: Voor het inschrijven op een activiteit is een account + toegevoegd(e) kind (eren) verplicht.

Ga naar: Activiteiten Agenda. Klik bij ons programma even op 'alles' om er zeker van te zijn dat je alle evenementen ziet.

Scrol naar de gewenste activiteit en klik op DEELNEMEN

Je ziet de activiteit met de daarbij behorende gegevens in de rechterkolom. Kies nu voor BESTEL MET BETAALVERLICHTING. Je komt dan in het inlogveld. Indien je al een account heeft aangemaakt, klik je daar op INLOGGEN

Vink nu het gewenste kind aan voor deze activiteit; geef hier ook aan op welke school het kind zit. Daarna wordt er gevraagd de aanbetaling te betalen, dit kan d.m.v. telebankieren.

*Let op: Ook al staat er op deze plek ‘NIEUW KIND TOEVOEGEN’ is het niet mogelijk om meerdere kinderen tegelijk in te schrijven. Voor elk afzonderlijk kind zal deze stap herhaald moeten worden.

Betalen
In het betaalscherm doorloopt u de stappen: overzicht, bevestigen, betalen, afronden. In het overzicht ziet u de gegevens van de activiteit. Naam evenement, persoon, bedrag. Je kunt hier eventueel een gift toevoegen. (giften komen ten goede van minder bedeelde kinderen)

Daarna wordt de aanbetaling + de gift afgerekend.

Het verzoek om de resterende betaling te voldoen volgt rond half februari. (zie algemene voorwaarden) *Het is ook mogelijk het hele bedrag in een keer te betalen.

https://www.debinding.nl/algemene-voorwaarden

Na betaling met I-deal wordt de inschrijving geaccepteerd en ontvang je een bevestigingsmail.

*Let op: Indien je ‘te laat’ bent met inschrijven; komt het kind op de reservelijst binnen. Je hoeft op dat moment nog geen betaling te doen.

Veel succes met het inschrijven!
Voor eventuele vragen kun je terecht bij kampen@debinding.nl