Jaarlijkse trainingsdag voor kampleiding

 

Ieder jaar voordat de kampen van start gaan, organiseert de kampkommissie voor onze zeer gewaardeerde vrijwilligers een trainingsdag. Op deze dag wordt het kampthema onthuld en zal er een informatief, fun en leerzaam programma aangeboden worden.

Elk jaar wordt er tijdens de trainingsdag het kampthema onthult. Een thema verbindt de kampen met elkaar. Het geeft de leiding de mogelijkheid om binnen het thema allerlei programma's te maken of leuke spellen te bedenken.

Tijdens de trainingsdag worden zien de leiding elkaar voor het eerst als team. Er worden leuke en nuttige activiteiten georganiseerd door de kampcommissie om de leiding handvatten mee te geven voor het thema, de groep en hoe ze omgaan met de groep. Ook worden er activiteiten als EHBO of 'hoe herken ik problemen' georganiseerd. Deze activiteiten worden verzorgd door proffecionals. Vaak doen we ook met zijn allen een gek spel en is er tijd voor de leiding om kennis met elkaar te maken.

Wij vinden prachtig om te zien hoe we met zijn allen elk jaar weer een fantastisch kamp voor ruim 250 kinderen te kunnen waarborgen!