Kampcommissie

De leden van de kampcommissie zijn allemaal vrijwilligers! Met elkaar organiseren we de jaarlijkse zomerkampen van de Binding.

Wat doen we allemaal? 
Best veel! onder andere: het zoeken en reserveren van de kamplocaties, verzorgen van vervoer ( bussen en vrachtwagens voor fietsvervoer). Inventaris regelen, financiën, opgaven deelnemers, wat-nemen-we-mee-stencils en nog veel meer (kleine en grotere) praktische zaken. We vergaderen maandelijks en ieder KC-lid voert zijn taak geheel zelfsatandig uit.

In overleg met de beroepskrachten van 'de Binding' worden de leidingteams van de kampen samengesteld. Voor de totale kampleiding van alle kampen bij elkaar wordt elk jaar in april een trainingsdag georganiseerd, waarbij de leiding met elkaar kennis maakt, een aantal interessante verdiepende workshops krijgt en het nieuwe kampthema wordt toegelicht. Het thema is een belangrijke rode draad door het kamp. 

Samenstelling van de kampcommissie
Eline Koopman [voorzitter]
Jacko Hansen [penningmeester]
Marjanne Maarse [secretaris]
Merel Zaal [PR en indeling- en aanspreekpunt leiding]
Thomas Zekveld [locaties]
Derk Eling [vervoer] 
Susanne Prochazka [Inventaris, knutsel- sportspullen/ EHBO] 
Inez Vreeken [coördinatie inschrijvingen en website]
Esther van Oorden [algemeen en keuken voorraadbeheer, aanspeekpunt Koks]

 

Mocht je interesse hebben in een taak binnen de kampcommissie neem dan gerust contact met ons op via kampen@debinding.nl (mails worden niet dagelijks gelezen)

-----

Hulp... of mee als leiding/kok
Alle leiding en kampcommissieleden organiseren de kampen op vrijwillige basis. Indien je wilt mee helpen (als leiding, kok) of je hebt goede ideeen kun je een mail sturen aan de kampcommissie via kampleiding@debinding.nl. Zet daar je telefoonnummer bij en alvast een korte omschrijving van je idee. Dan nemen we contact met je op.