Binding Kerstspel 2018

De eerste voorbereidingen voor het Binding Kerstspel zijn al in augustus van dit jaar begonnen. Het schrijversteam brainstormde, schreef, brainstormde nog meer en besloot uiteindelijk een groot deel van het originele idee in de prullenbak te gooien en verder te gaan met wat eerst een zijspoor was. Schrijven is schrappen en kill your darlings! Een mooi proces dat ongetwijfeld weer gaat leiden tot een prachtig kerstspel. Dit jaar onder leiding van een nieuwe regisseuse, namelijk Jolijn Amorison met ondersteuning van Peter van der Schilden. Beiden hebben een behoorlijke achtergrond in toneel vanuit studie en bij de toneelvereniging Kudelstaart. Ook de spelers zijn erg enthousiast en er wordt inmiddels volop geoefend.

De kaarten voor de voorstelling kunt u, net als vorig jaar, bestellen via de site van de Binding. Hiertoe dient u een account aan te maken en de mensen voor wie u kaarten bestelt als ‘kinderen’ toe te voegen aan deze account. Dit klinkt allemaal wat abstract, maar het wijst zich op de website redelijk vanzelf en velen van u hebben vorig jaar al kaarten besteld. Hebt u toch wat hulp nodig hierbij, dan kunt u bellen met 0297-326326 en helpen wij u door het proces van bestellen. Kaarten kunnen besteld worden vanaf dinsdag 11 december om 10.00 uur via www.debinding.nl/agenda. Let op! Voor de middagvoorstelling hoeft u geen kaarten te bestellen. Deze voorstelling verkoopt eigenlijk nooit uit, dus u kunt gewoon binnen komen lopen.

De middagvoorstelling start om 16.30 uur (deuren open om 16.00 uur) en de avondvoorstelling om 20.30 uur (deuren open om 20.00 uur). Na beide voorstellingen is er gelegenheid een drankje te drinken met elkaar en de spelers te spreken over de voorstelling. Na afloop van beide voorstellingen wordt er gecollecteerd voor een nog nader te bepalen goed doel en voor het niet-gesubsidieerde werk van de Binding, zoals bijvoorbeeld het BEAU en de Kindervakantieweek. Wij zien u graag bij het Binding Kerstspel op 24 december in de kerk!

Kijk hier alle films van 75 jaar kampen!

Via onderstaande links komt u op onze Vimeo pagina waar alle films, die vertoond zijn op 11 november, nogmaals te kijken zijn. Let op: u kunt van deze pagina niet downloaden, alleen online kijken. 

Klik hier voor alle interviews die gebruikt zijn in de documentaire. 

Klik hier voor alle smalfilms die gemaakt zijn tijdens 75 jaar kampen. 

Klik hier voor alle videofilms die gemaakt zijn tijdens 75 jaar kampen. 

U kunt de documentaire nog bestellen tot 12 november voor 15 euro via deze website. Dit doet u door bij het agenda item te klikken op 'bestel met betaalverplichting' en de verdere stappen te doorlopen. 

Vanaf 12 november kunt u de documentaire ook nog bestellen via onze site, maar dan voor 20 euro. Dit kan op dezelfde manier als hierboven beschreven. We hopen dat u een fantastische dag gehad heeft op 11 november, wij in ieder geval wel! 

Namens de commissie ontzettend bedankt voor uw aanwezigheid en belangstelling en veel kijkplezier! 

PS: Wist u dat het BEAU bezig is om een digitaal archief aan te leggen van onze 75 jaar kampen en daarvoor nog naarstig op zoek is naar oude foto's? Stuurt u deze foto's svp niet zomaar in, maar mail even voor contact naar beau@debinding.nl.