Kindervakantieweek 2018

 

Deze vindt plaats van 23 t/m 27 juli en wordt georganiseerd door wel 30 vrijwilligers onder begeleiding van de Binding.

Inschrijven start dinsdag 17 april om 9.30 uur

De Kindervakantieweek (KVW) is voor veel mensen in Aalsmeer een begrip.

Van maandag tot en met vrijdag komen rond de 150 kinderen bij elkaar om een geweldige week te beleven! Elk jaar is er een nieuw thema voor deze week. Het thema voor dit jaar vertellen we natuurlijk nog niet!

Op maandag bouwen de kinderen in groepen een hut. Deze hut is hun verzamelplaats voor de rest van de week. Door de week heen zijn er verschillende activiteiten zoals zeskamp, knutselen, sporten en is er natuurlijk ruim de tijd om je hut helemaal in stijl te bouwen en te versieren. De dagen duren van 10.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur ’s middags. De vrijwilligers begeleiden de kinderen de gehele week bij de activiteiten….wat fantastisch vinden wij dat toch elk jaar weer!

De KVW is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar afkomstig uit Aalsmeer en Kudelstaart.

Heeft u vragen over de Kindervakantieweek of wilt u meer informatie? Dan kunt u mailen naar kindervakantieweek@debinding.nl of bellen met Onno Koblens: 06-23165625 of Eline Koblens 06-47171679. De Kindervakantieweek wordt georganiseerd vanuit de Binding, jeugd- en jongerenwerk Aalsmeer en Kudelstaart.

Wilt u uw kind voor deze week inschrijven? Ga dan naar de agenda

           

Kijk hier alle films van 75 jaar kampen!

Via onderstaande links komt u op onze Vimeo pagina waar alle films, die vertoond zijn op 11 november, nogmaals te kijken zijn. Let op: u kunt van deze pagina niet downloaden, alleen online kijken. 

Klik hier voor alle interviews die gebruikt zijn in de documentaire. 

Klik hier voor alle smalfilms die gemaakt zijn tijdens 75 jaar kampen. 

Klik hier voor alle videofilms die gemaakt zijn tijdens 75 jaar kampen. 

U kunt de documentaire nog bestellen tot 12 november voor 15 euro via deze website. Dit doet u door bij het agenda item te klikken op 'bestel met betaalverplichting' en de verdere stappen te doorlopen. 

Vanaf 12 november kunt u de documentaire ook nog bestellen via onze site, maar dan voor 20 euro. Dit kan op dezelfde manier als hierboven beschreven. We hopen dat u een fantastische dag gehad heeft op 11 november, wij in ieder geval wel! 

Namens de commissie ontzettend bedankt voor uw aanwezigheid en belangstelling en veel kijkplezier! 

PS: Wist u dat het BEAU bezig is om een digitaal archief aan te leggen van onze 75 jaar kampen en daarvoor nog naarstig op zoek is naar oude foto's? Stuurt u deze foto's svp niet zomaar in, maar mail even voor contact naar beau@debinding.nl.